Kıyı alıcılar için yaşam tarzı güçlü bir taslak



Waterfront Properties Redcliffe satış danışmanı Mark Murray'e göre NEWPORT'un konut piyasası, Global Financial Crisis'ten “iyi ve gerçekten” iyileşti.
34 Mariner Mahkemesi, Newport sokak görünümü.
Bay Murray, ortalama fiyatı 866. Seo hizmeti  $ olan Newport'un çok güçlü performans gösterdiğini söyledi.
“GFC'den başka her şeyle birlikte biraz vuruldu, ama kesinlikle iyi ve gerçekten kurtarıldı ve şu anda çok güçlü bir an” dedi.
Bay Murray , 2.350.000 ABD Doları karşılığında 34 Mariner Mahkemesi sattı ve satış sırasında olduğu sırada mülkleri inceleyen yaklaşık 30 grubun olduğunu söyledi.
“Piyasada bir kaç ay piyasadaydı, tabii ki piyasanın sonu piyasanın geri kalanından biraz daha yavaş hareket ediyor, ancak bu dönemde iyi bir ilgi vardı” dedi.
“Bunun gerçekleşmesi için her şeyi yerine getirmesi meselesiydi”.
Suyun üstünde su - 2.35 milyon dolarlık evdeki havuz.
Su sporları için arama yapan yerel işletme insanlarına satıldığını söyledi.
“Onlar birkaç yıl boyunca yarımada olmuşlar ve su sporlarına ilgi duyuyorlardı ve kanal pozisyonuna ya da Kurumsal Seo   kıyısına ulaşmak için istekliydi” dedi.
“Mülkte kanalın konumuyla da yararlanacak yetişkin çocukları var.”
36m su cephesine çekildiklerini söyledi.
 “Bloğun büyük bir cephesi var, bence bu, Newport bölgesindeki alışılmadık bir durum olan ana kanal cephesinin yaklaşık 36 m kadar olduğunu ve bu sayede tüm gemilerini ve su sporu donanımlarını barındırabilecekleri Seo uzmanı  büyük bir duba, 20 metrelik bir dubaya sahip olmalarını sağlıyor. ”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tutarlılık nedir:

Teklif nedir

Tulipán nedir?