Kıyı cazibesi Largs Körfezi'nin cazibesinin sadece ucu



Audrey Bolton evinin önünde 167 Victoria Rd, Largs Bay'de satıyor. Pic: AAP / Emma Brasier
Glenelg ya da Henley primi ödemeden Adelaide'nin kolayca ulaşabileceği bir sahil yaşamı kesimi mi arıyorsunuz?
Birçok yaşam tarzı özellikleri ve gerçekçi ve daha uygun fiyatlı sahil yatırım seçenekleri için Largs Bay'e bakıyor Seo hizmeti  Sydney'de 20 yıl geçirdikten sonra, Audrey Bolton dört yıl önce emlak piyasasına girmek ve Semaphore'da yaşayan iki çocuğuna daha yakın yaşamak için Largs Koyu'nu uygun bir yer olarak seçti.
Fakat Victoria Rd'deki tek odalı bir villanın satışını yapıyor çünkü ülkesinde yeni bir işe başlıyor.
Temin Edilmiş Emlak 167 Victoria Road Largs Bay SA 5016 (Harcourts) ADV REALO 4/8/18
167 Victoria Rd, Largs Bay , şu anda Harcourts üzerinden piyasada.
“ABD'ye geri dönmek çok acı bir karardı” diyor. “Bir süre burada olmayı planlıyorum ama Avustralya'da 24 yıl sonra yaşamak ve çalışmak için eve gidiyorum.
“Largs Körfezi'nin sahile, limana, semaforlara ve ana yollara olan yakınlığı, yakınlarda ihtiyacınız olan her şeyi alması anlamna geliyor.”
Son üç yılda medyan konut fiyatı yaklaşık yüzde 18 arttı.
Audrey, “ılıman kışlar” ımızın Largs Bay'in cazibesine katkıda bulunduğunu söylüyor.
“Plaja arabayla beş dakikadan daha az,” diyor. “Sık sık deniz kıyısındaki Largs boyunca yürürüm. Güzel bir alan ve güne başlamak için harika bir yol. ”
Audrey genellikle Port Adelaide'de büyük market alışverişi yapar, aynı zamanda Semaphore ve West Göllerindeki dükkanları da yapar.
“Port'u her zaman eski binaları ve genel havasıyla büyüleyici buldum. Orada 10 dakikadan daha kısa bir süre bulunan Hollanda Kahve Laboratuvarı'nı çok seviyorum ”diyor.
“Çiftçi Joe'nun Port Adelaide'deki Taze Yiyecek Ahırları harika ve Torrens Adası pazarı da ilginç.”
Largs ve Largs Outer Harbor Kurumsal Seo   hattındaki Kuzey tren istasyonları, şehre ve yakındaki Port River Expressway'e kolay ulaşım imkanı sunar ve kuzey bölgelere hızlı erişim sağlar.
Harcourts Semaphore'dan satış temsilcisi Michael Rehberg, Largs Bay'in geniş fiyat varyasyonu nedeniyle homebuyerlerin geniş bir kesitini çekeceğini söyledi.
“Büyüme hala artıyor” diyor. “Ve Adelaide Seo uzmanı  gelişmeleri için daha fazla plan, Largs'ın büyümesine yardımcı oluyor.”
ADV REALO 4/8/18 için Ralston Street Largs Bay SA 5016 (LJ Hooker) 6 Emlak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tutarlılık nedir:

Teklif nedir

Tulipán nedir?