Kıyı manzaralı çağdaş off-grid çalı çekilmek



Sue Fyfe'nin küçük ahşap kenti olan Dwellingup ile olan aşk meselesi, 23 yıl önce, partnerinin zaman geçirirken huzurlu bir haftasonu almaya karar vermesiyle başladı.
4940 Scar Yolu Konutu
Ama büyüleyici bir kasaba kasabası Seo hizmeti  Perth'in yaklaşık bir buçuk saatinin cazibesi çok güçlüydü ve kısa bir süre sonra 4940 Scarp Road, Dwellingup'daki mülkleri için şirin yazlık ticaretine karar verdiler .
Fyfe, “1991 yılında kasabada küçük bir kır evi satın aldık, ancak bir süre sonra istediğimiz şeyin tam olarak olmadığını gördük, bu yüzden kasabadan bir şeyler aramaya karar verdik” diyor.
“Bu özellik ortaya çıktı. Kesinlikle güzel, ama bunu bir tatil evi olarak göremedik ve şehirdeki yerimizi koruyamadık, bu yüzden buraya kalıcı olarak taşındık. ”
Mimar Kieran Wong ve Emma Williamson tarafından tasarlanan ve 2010 yılında tamamlanan çağdaş üç yatak odalı, iki banyolu topraklanmış toprak ve cam ev, 40ha arazi üzerinde, doğal çalılıklarla ve vahşi yaşamla çevrili bir arazi üzerinde yer almaktadır.
4940 Scarp Yolu Konutu
Modernist ev 2010 yılında tamamlandı. Resim: realestate.com.au/buy
Mandurah Halici'nin manzaraları da vardır.
Fyfe, “Yaşanacak çok hoş bir ev” diyor. “Bir geri çekilme içinde olduğunuzu hissediyorsunuz.
“Gelen hava durumunu seyrediyorsunuz, güzel gün batımları oluyorsunuz, çünkü kuzeye bakan, tamamen güneş tutmayan bir tasarım.”
Fyfe, evin işlevselliğini ve doğaya olan bağlılığını sevdiğini söylüyor.
“Çalışırken çalılıklara dikkat etmek istedim. Çalışırken ve bağlantı kurarken yemek pişirmek istedim. Kesinlikle yaşam tarzıma uyuyor ”diyor.
“Çalığa yakın olduğunuz bir yer olması gerekiyordu. İçine daldığını hissettiğin bir şekilde çalışır. Sabah kalktığımda Kurumsal Seo   sabah, biraz nibble olan wallabies ve kangurular var ve gerçekten çok tatlı. ”
Ve iki sebze yamasının “kanguru kanıtı” olduğuna dikkat çekiyor.
Bahçeleri saran büyük bir baraj var. Kendi iskelesi ve güvertesi var. Ayrıca, 18.000 metrekarelik bir makine ve 300.000 L yağmur suyu için depolama alanı bulunmaktadır.
4940 Scarp Yolu Konutu
Mülkiyet yerli bushland 40ha tarafından derecelendirilmiştir. Resim: realestate.com.au/buy
Fyfe, mülkün her iki dünyanın da en iyisini sunacağını söylüyor - büyük mahremiyet ancak doğaya ve topluma bağlantı ile.
“Burada ve insanlardan tamamen uzak olabilirsiniz, ama kasaba sadece 10 dakika uzaklıktadır” diyor. “Harika bir küçük kasaba buldum. İş ve yaşam tarzı için gerçekten harika fırsatlar var. ”
Dwellingup ayrıca 1000km'lik Bibbulmun Pist yürüyüşü ve Munda Biddi dağ bisikleti parkuru da dahil olmak üzere büyük kamp noktalarına ve macera turizme ev sahipliği yapmaktadır.
Fyfe, Scarp Yolu'nun evini daha uzun süre evden geçirmeyi planladığını, ancak Dwellingup ilçesinde yeni bir gelişmeye Seo uzmanı  , beklenenden daha önce kütükleri yukarı çekmeye teşvik ettiğini söyledi.
“Hareket ettiğim en önemli şey, iyi arkadaşların yanında Dwellingup'da bir blok buldum ve sadece bir hamle yapmak zorunda kaldım” diyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tutarlılık nedir:

Teklif nedir

Tulipán nedir?