Timbre nedir:



Bu olarak bilinen zil uyarır veya çağrı mekanik veya elektrikli basıldığında ses üreten,. Zil, elektrik, yay veya başka bir madde tarafından hareket ettirilen bir zil ve küçük bir çekiçten oluşur; bunlar, diğerleri arasında, ev, ofis, iş alanlarında yaygın olarak kullanılır.
Ayrıca, dilbilimde , tını, sesin veya sesin Seo hizmeti   olup, aynı tondakileri ayırt eder ve titreşime giren elemanların biçimine ve doğasına bağlıdır.
Müzik ve fiziğe gelince , tını, yüksekliği, süresi ve yoğunluğu ile birlikte sesin dört niteliğinden biridir. Tını, bir enstrümanın ses modudur, bu notun ve hacminin yüksekliğine göre akut veya ciddi olabilir. Ayrıca, bir kişinin sesiyle olur, timbre aynı olanın farklı tonalitelerini ayırt etmeyi sağlar.
Dahası, halka da damga olarak bilinen pul olarak damgalar için denir olarak posta ile yapılan gönderiler ödenmesi bir kanıtıdır, bunlar zarf içinde kare ve yapışkanlı çubuklar genellikle, ya Bazı kamu belgelerinde yer alan Kurumsal Seo  damga devleti damgalar.  
Hanedanlık armaları için , ifade tınıları, kişinin sahip olduğu haysiyet ya da asaletin derecesini Seo uzmanı  göstermek için bir arma üzerinde kullanılan rozete işaret eder.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tutarlılık nedir:

Teklif nedir

Tulipán nedir?