Tuning nedir:



Terim teriminin eş anlamlıları doğrudur, mükemmeldir, iyileştirir, arındırır. Yani, bir şeye son noktayı vermeyi arıtmak olarak bilinir , örneğin: “Evliliğin kutlanmasının son ayrıntılarını düzeltmek zorundayız”.

Ayarlama terimi insanlar veya nesneler Seo hizmeti     kullanılabilir. Bir kişinin durumunda, rafine edilmesinin ince ya da kibar olması, bir nesneye doğru, yumuşak, ince, zarif anlamına gelir; örneğin: "yeni elektronik cihazlar, rafine bir görünüme sahiptir". Metaller için, ayarlama onları arındırmaktır.


Öte yandan, bir müzik aleti ayarlamak bir sesin tonunu bir referans nota ile eşleşene kadar ayarlıyor. Yani, cihazın tonlarını bir tuner enstrümanın veya diğer bir nesnenin sesleriyle karşılaştırabilirsiniz: tuning çatalları, elektronik alıcılar. Bir enstrümanın rafine edilmesinin amacı , daha önce titreşim sayısı düşük olan Uluslararası Standardizasyon Örgütü tarafından 1955'te tanımlandığı gibi 440 Hertz frekansındaki notlarının her birini yeniden üretmektir.

Bir müzik aleti rafine ederken, her birinin karakteristiklerine göre farklı olduğu göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin: piyano, temperli sistemle, beşinci veya mükemmel dördünce yaylı çalgılarla, vb. Eğer iki sesin farklı frekansları varsa, "zaman müdahaleleri" olacaktır, ancak tonlar eşit Kurumsal Seo olduğu için, frekans, iki aleti mükemmel şekilde ayarlanmış dinleme noktasına düşer.

Aynı şekilde, bir şarkıcı sesleri mükemmel bir şekilde içine çekmek için sesini düzeltmelidir . Enstrümanların ve sesin ayarını saptamak için , yukarıda açıklandığı gibi sesin referans sesle eşleşip eşleşmediğini kontrol etmek için kulağı ayarlamak önemlidir .

İngilizcede, bir müzik aleti ya da ses açısından terbiye etme terimi , tam tersine, mükemmelliğin "mükemmel", "lehçe" Seo uzmanı olduğunu belirtmek için "ayar" dır .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tutarlılık nedir:

Teklif nedir

Tulipán nedir?