Uçucu nedir?



Uçucu terimi , uçabilen ya da uçabilen kuşları, örneğin uçabilen kuşları belirtmek için kullanılan bir sıfattır .
Uçucu kelimesi, çeşitli alanlarda, figüratif bir şekilde, havada sinek, yükselen veya dağılmış olan bir dizi ekonomik, bilimsel Seo hizmeti   sosyal fenomeni ifade etmek için kullanılabilir.
Ayrıca, volatizar ifadesi, bir şeyin ya da bir başkasının beklenmedik bir şekilde kaybolduğunun yanı sıra, neyin buharlaştığını belirtmek için kullanılır. Örneğin: "Maaşlarım birkaç gün içinde buharlaştı".
Uçucu kelime , 'uçmak' anlamına gelen Latin volatĭlis'ten türemiştir . Bu terimle anlamlarına göre kullanılabilecek eşanlamlılar arasında şunlar sayılabilir: diğerleri arasında uçan, kararsız, tutarsız, hava, evapur.

Ayrıca bkz . Fly .

Ekonomi ve finansta oynaklık
Ekonomi ve finans alanındaki değişken dönem, Kurumsal Seo  bir varlığın, bir para biriminin veya bir ürünün fiyatındaki değişikliği belirtmek için kullanılır. Diğer yandan, uçucu aynı zamanda Borsa'nın hisse senedi endeksindeki değişimlere de işaret etmektedir.

Sosyal olarak uçucu
Sosyal, bir kişinin bir aşağılayıcı anlamda, uçucu olduğu düşünülmektedir, sürekli Fikrini değiştirdiğinde, yani kararsız derecelendirme ya da deneyim duygusal iniş ve ilişkilerinde çıkışlar vardır, başkaları ile ilişkilerde güvensiz ile karakterizedir. Örneğin: "Kuzenimin ilişkisi uçucudur."

Bilimlerde uçucu
Kimya ve Fizik çalışma alanlarında, uçucu sıvıların Seo uzmanı  çok gaz ya da buhar azaltarak kapaksız kaplar hızlı bir şekilde uçucu hale zaman karakterize terimdir.

Bir uçucu madde, oda sıcaklığında buharlaştırılmasıyla özelliğine sahip bir ürün, son olarak bu tür alkol, aseton ya da benzin gibi hava ile temas eden gaz sıvıdan geçer.

Uçucu maddeler, sinir sistemi üzerinde zehirlenme ve yan etkiler gibi sağlık üzerinde olumsuz etkileri olabilir.

Bilgisayarda uçucu
Hesaplamada "uçucu" ve "uçucu olmayan" terimleri bulunmaktadır. Bu anlamda, RAM bir tür geçici bellek olarak kabul edilir, çünkü elektronik cihaz kapatıldığında kalıcı olarak kaydedilmeyen veriler ortadan kalkar.

Öte yandan, ROM hafızası uçucu değildir, çünkü elektronik cihazı kapatırken bilgi silinemez.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tutarlılık nedir:

Teklif nedir

Tulipán nedir?